Når vi var i Wien i fjor var det glühwein påhvert et hjørne med respekt for seg selv. Men det var min kokkevenninne som hadde vært på tur i Tyskland som introduserte oss for drikken, det er jeg takknemlig for
Det erviktig å huske på to ting etter at man har lagt inn knekkebrød i ovnen. Jevn ut blandingen på et stekebrett med bakepapir og det beste er å jevne ut med fuktet håndflate
Denne kaken ervirkelig den beste sjokoladekaken jeg noen gang har smakt. Den er så myk og saftig at den smelterpå tungen og sjokoladesmaken er god og rund samtidig som den smaker av masse deilig sjokolade
Da jeg var liten og ble tvunget opp på fjellet var vissheten om at banan og loff ble servertpå toppen av fjellet det som hold meg gående (bokstavelig talt)
Ennå ligger årstiden påvippen, ennå vingler våren i det magiske tomrommet hvor alt bare erknopper og løfter om sommer, før den bryter ut i all sin prakt
Pass på at hvitløken ikke blir brun, da blir den bitter. Begynn med å hakke oliven, kapers, ansjos og hvitløk veldig fint (ingen store biter) hver for seg og sett til side
Og ihvertfall ikke merpå kjøkkenet enn jeg må. En uke av oktobereralleredeover. Dessverre har jeg tidenes forkjølelse, så jeg tilbringer minimalt med tid borte fra sofaen egentlig
Det gikk som en karusell på full speed, så først når jeg ser boken vil jeg forstå hva jeg drev med…. Vil du redde verden fra matmangel og miljøkatastroferer det å kutte kjøttforbruket det aller mest effektive du kan gjøre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.