Jeg satt å smile bredt da jeg spiste denne frokosten her om dagen, for åh, så godt. Denne frokosten lages nemlig kvelden før, klargjør seg i løpet av natten og er klar til å spises når du er klar for frokost
Jeg liker godt å bake kaker. Jeg liker godt å spise kaker også for den slags skyld. Men jeg lager for det meste de samme kakene som jeg pleier å lage i Norge
Det er såå mange fantastiske inspirasjoner vi får hos andre bloggere og denne ideén fikk jeg hos. denne flotte damen bak bloggen Husmansplassen i Hidlesundet
Egentlig kunne jeg stoppet å skrive her, for mer enn dette trenger du egentlig ikke å vite…nesten. Jeg snakker ikke om bordsaltet som er raffinert og salt som finnes i ferdigmat og mye annen mat på markedet
Selv om det er litt tilsetningsstoff, vil jeg tro det er mindre enn i industrilaget syltetøy. Flasker bruker jeg år etter år og syltetøyglass tar jeg vare på, så det trenger ikke bli noen utgift
Jeg husker rett og slett ikke hvor jeg har denne oppskriften fra. Jeg vet godt at det ikke akkurat var chili con carne han spiste, men heller tomatbønner
Jeg synes personlig den er bedre enn det meste. En av de beste og saftigste kakene jeg har smakt. Akkurat hva denne kaken er bedre enn, får det være opp til hver enkelt å bedømme
Jeg har siden servert denne retten til forskjellige venner, og alle spør om de kan få oppskriften. De hadde gjort det samme da de hadde fått den servert hos noen venner tidligere
Denne retten er god både kald og som varm. Som jeg skrev fikk vi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.