Sjekk derforallerede etter ca. Jeg har lært masse og har blant annet fått muligheten for å eksperimentere meg frem til denne helt fantastiske sjokoladekaken
Solsikkekjerner slengte jeg oppi etter at dette bildet ble tatt – men det er valgfritt. Du må ikke få ut alle cottage cheese klumpene, men få røra jevn og fin
Jeg har prøvd å oversette det til norsk så godt jeg kan, håper det er godt forståelig. Husk å lese hele oppskriften før du begynner å lage kaken (det anbefaler jeg med alle typer oppskrifter)
Bland så dette forsiktig inn i melblandingen, ikke rør mer enn nødvendig. Jeg vet det er litt dramatisk å utbasunere disse muffinsene til verdens beste
I dag er planen masse lek som vanlig, en tur ut i snøen, og film – jeg har kjøpt «den gode dinosaur» og er spent på om den faller i smak eller blir for skummel
Men ikke for lenge, for den nytes aller best varm. Jeg har jo laget loff tidligere som har vært grei nok, men den har også smakt hakket litt for mye egg og fiberhusk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.