Verdens beste pinnekjøtt
Carolines Verden
Carolines Verden
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2015 lagde jeg pinnekjøtt for første gang, og når jeg skal lage noe for første gang googler jeg gjerne noe slikt som «verdens beste pinnekjøtt». Vel, jeg traff blink med en gang kan du si! Jeg vil i dette innlegget dele oppskriften på det jeg mener er verdens beste pinnekjøtt, og oppskriften har jeg funnet hos Elin Larsen (en god matblogg, forøvrig). Det som er spesielt med denne oppskriften er at du bruker mandelpoteter i bunnen i stedet for rist, og du bruker vørterøl i stedet for vann. Nam! Å lage pinnekjøtt er faktisk hverken vanskelig eller mye arbeid, det lager for det meste seg selv. Man må bare være litt tålmodig… Så, skal du lage pinnekjøtt denne julen?
  • . 2 kg urøkt pinnekjøtt
  • . 1 kg mandelpotet
  • 2 bokser/
  • . 6 dl vørterøl
  • . 1 kg kålrot
  • 200-250 gram smør
  • . 3 dl fløte til sjy
  • 3 ss smør til sjy
  • Salt og pepper
  • 20 minutter av dampetiden kan du begynne på kålrotstappen

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.