Innimellom så treffer man på en oppskrift som virkelig gjør kakebakerlivet verdt å leve. Denne kaken her er hentet fra boken Slikkepott av Lise Finckenhagen og går under navnet konfektkake
Den beste måten å oppbevare de er i en lufttett beholder. ♥ 250 g mel. ♥ 25 g maizena. ♥ 1 ts natron. ♥ 1 ts bakepulver. ♥ 1 klype salt. ♥ 135 g smør. ♥ 100 g brunsukker. ♥ 150 g sukker. ♥ 1 egg. ♥ 1 tsp vaniljesukker. ♥ 200 g sjokolade i små biter. 1 egg ♥
Verdensbeste helkornbrød. 27. 07. 2015 kl. 11. 13 i. Brød. 4 kommentarer. Dette brødet ble kåret til vinner av brødkonkurransen i Allers høsten 2010, og Gunnvor Refsdal er står bak oppskriften
I dag skal jeg friste dere med denne himmelske browniesen pyntet med et hjerte av melis. Denne herligheten faller garantert i smak hos alle kake og sjokolade elskere
Vet du hvilke oppskrifter som er de aller, aller beste. Det er de du trygler om å få arve etter å ha fått en fantastisk kake eller rett servert hos vedkommende
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.