Innimellom så treffer man på en oppskrift som virkelig gjør kakebakerlivet verdt å leve. Denne kaken her er hentet fra boken Slikkepott av Lise Finckenhagen og går under navnet konfektkake
Idag er det Lasagne dag her i huset sånå holder vi påå lage det til middag, men siden det er søndag og helg så kommer en oppskrift på Tiramisu - en farlig god dessert
Jeg lagde en utrolig god focaccia som var luftig og god på smak. Alle som har lavkarbo som en livsstil vet hvor vanskelig det er å lage godt brød som ikke smaker egg og fiberhusk
De er fyldige på smaken, ungene elsker de, og de smaker skikkelig godt. Det er sikkert mange av dere som kjøper kjøttkaker til familiemiddagen, og mange tenker sikkert også at de ikke har tid til å lage de selv
Smelt smør og kokosolje på lav temperatur og bland sammen med den tørre blandingen. Mål opp glutenfri havregryn, kvern om til mel ved hjelp av miniblender/kvern
Stikk den inn i kaken og om det ikke henger igjen røre på pinnen er kaken klar. Det er de du trygler om åfå arve etter å ha fått en fantastisk kake eller rett servert hos vedkommende
Er det virkelig ikke oppskrift på risboller på denne bloggen. Men der har du også svaret. Disse sjokoladete risbollene ble ekstra lette og gode fordi jeg brukte melis og kokosolje (ikke delphiafett som er herdet kokosfett)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.