Ingefærkjeks med masser av god smak av krydder og dandert med hvit sjokolade. Endelig er mai her med alt det den måtte inneholde av vår, blomster, korpsmusikk og pollen
flamberte bananer, milkshake, tropisk banankrem med rom - men det var liksom ikke noe som fristet så veldig, kanskje mest fordi jeg var ganske sikker på at alle forslagene fortsatt kom til å smake veldig av moden banan
Siden mye av min tid går til skole om dagen har bloggen desverre blitt nedprioritert, men kommer med et lite kombinert innlegg i dag, som er en kake jeg laget når jeg var i sist praksis
Blir faktisk bedre og bedre med dagene også, så helt klart en favoritt å bake tett opp mot jul. For å få til kanten rundt, klipper du til bakepapir som du fester inni springformen med litt nøytral olje
Avslutt med kremen på toppen og dryss sjokoladestrø over det hele. Det er vanlig å smaksette med konjakk eller likør, men vi bruker her idag romessens istedet og det funker like bra
Dette er en kake/pai med mye sukker og kalorier, men den er den beste jeg har smakt. Ha resten av kremfløten i en liten kasserolle og varm den opp (på medium varme) til den begynner å småkoke, samtidig som du rører i den
De kommer til å fortsette å steke en liten stund til ogdermed stivne. Og nå som jeg kan lage perfekte cookies, vel så lager jeg de kanskje litt for ofte *fnis*… Jeg er veldig kresen når det kommer til cookies
Selv om jeg i dag lagde det som en focaccia så regner jeg med at det går an å bruke den som en loff. Alle som har lavkarbo som en livsstil vet hvor vanskelig det er å lage godt brød som ikke smaker egg og fiberhusk
smak til med salt og pepper. Deretter steker du kjøttkakene i en stekepanne med en del smør. Det er sikkert mange av dere som kjøper kjøttkaker til familiemiddagen, og mange tenker sikkert også at de ikke har tid til å lage de selv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.