Alle som kjenner meg vet at mine favorittretter på høsten og vinter. Verdensbeste eplekake. Dette er den beste konfekten jeg noengang har laget og den er sterkt avhengighetsdannende
Jeg husker ikke helt den oppskrifta lenger, for jeg gjør det såpass ofte at det sitter litt i finga, men i dag prøvde jeg å følge med på hva jeg bruker, så jeg kan dele en slags oppskrift
De modnes på gjærrestene, i flasken. Men det er bare det ”ekte” trappistølet med den sekskantede merke som er den ekte varen og som blir betraktet som verdensbeste øl
Ha godt med mel, hvetemel eller rugmel, på benken. Dette brødet er garantert det beste du har bakt. Brødet skal steks i en gryte (eller romertopf) som har lokk og som tåler høy varme
Jeg har prøvd forskjellige grovmelblandinger, men det er den blandingen på bildet som gir best brød. Litt ekstra mel til ut-knaing på benken, eller om deigen blir for klissete og trenger mer mel
Når du tar brødene ut av ovnen er er lite tips å legge de på hodet. Det norske hverdagskostholdet består av mange brødskiver, både til frokost, lunsj og kveldsmat
det var i hvertfall en annen måte å lage det på enn jeg har prøvd før, og veldig enkelt (hvis man ikke er veldig sulten og kritisk tom for brød akkurat der og da
Hjemmebakt brød er å blir tusen ganger bedre enn det du kjøper på butikken. Jeg pleier å sette frøene til skålding kvelden før jeg skal bake eller før jeg drar på jobb
Idag er det Lasagne dag her i huset så nå holder vi på å lage det til middag, men siden det er søndag og helg så kommer en oppskrift på Tiramisu - en farlig god dessert
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.