Vegansk middag. 2016 kl. 21 i. 10 kommentarer. 1 dl quinoa. 150 gram grønnkål. 1 chilli. 1 sharlott løk. ca 15 svarte oliven. Start med å koke 1 dl quinoa og 2 dl vann etter anvisning på pakken. Legg så over grønnkålen og hell 1 dl vann over. Sett lokk på og kok på middels høy varme ca 5 minutter til grønnkålen er myk. 2016 kl. 21 i. 10 kommentarer. 2016 kl. 21 i mat. 10 kommentarer. 1 dl quinoa. 150 gram grønnkål. 1 chilli. 1 sharlott løk. ca 15 svarte oliven. 2016 kl. 21 i mat. 10 kommentarer
En nydelig kake etter min smak, som ikke er altfor søt og mektig. Denne veganske, sukkerfrie og glutenfrie snickerskaken laget jeg for en god stund siden og serverte den til min kjære, min mor og hennes kjære, og den ble tatt svært godt imot
Del dette innlegget. Jeg er så glad for at vegansk og kjøttfri mat har blitt så populært for tiden. 1200 g/3 pakker hakkede tomater. 1 stk chili (uten frø). 1 ss fersk ingefær. 1 stk rødløk. 140 g/2 porsjoner fullkornscouscous. 10-15 minutter. Innhold per 100 gram. 69 kcal, 3 gram proteiner, 10 gram karbohydrater, 1 gram fett. DelFacebookTwitterE-postSkriv utPinterest 4 fedd hvitløk. 1200 g/3 pakker hakkede tomater. 1 stk chili (uten frø). 1 ss fersk ingefær. 1 stk rødløk. 140 g/2 porsjoner fullkornscouscous
Sjokoladelag. Denne kindersjokoladen er rå, vegansk, uten egg, melk, gluten og tilsatt sukker. Hell og fordel massen i en form og putt formen i fryseren en time slik at det setter seg
Mulighetene er jo nærmest uendelige. Det er noen år siden jeg var særlig opptatt av om det som står på middagsbordet er kjøttbasert, vegetarisk eller vegansk
♥ 100 g tørka tranbær, blåbær eller lignende. ♥ 100 g usaltede peanøtter. ♥ 100 g gresskarkjerner. ♥ 100 g linfrø. ♥ 100 g peanøttsmør. ♥ 1 dl kokosolje, ca 50 g. 100 g tørka tranbær, blåbær eller lignende. 100 g usaltede peanøtter. 100 g gresskarkjerner. 100 g linfrø. 100 g peanøttsmør. 1 dl kokosolje, ca
Del søtpoteten i to, skrap ut innmaten med en skje og ha det over i en bolle. Istedenfor pesto, ble jeg inspirert av It Doesn't Taste Like Chicken-bloggen, og lagde en hjemmelaget vegansk smelteost til å ha på pizzaen
En kan også bytte ut melken med deler eller bare vann. For omtrent halvannet år siden, etter vanvittig mye prøving og feiling, kom jeg fram til den perfekte oppskriften på veganske pannekaker
var wpcom_adclk_theme = "Adelle". GA_googleAddAttr("Tag", "vegansk"). Du trenger, 10-12 vårruller. ♥ 100 g risnudler, gjerne glassnudler. ♥ 1/2 blomkål. ♥ 1/2 brokkoli. ♥ 1/2 lime. ♥ 1 ts ristet sesamolje. 1. Dypp ett og ett rispapir i vannet og la ligge i 10-15 sekunder. Legg ca 2 ss med fyll midt på rispapiret og brett nederste delen over fyllet, brett inn begge sidene og rull videre oppover. GA_googleAddAttr("AdOpt", "1"). GA_googleAddAttr("LangId", "1"). GA_googleAddAttr("BlogId", "65451375"). 1em. random()}},100). 100 g risnudler, gjerne glassnudler. 1/2 blomkål. 1/2 brokkoli ♥ 2 gulrøtter ♥. 1/2 lime. 1 ts ristet sesamolje
Veganske nanbrød. 01. 2017 kl. 15. 1,2 dl lunken soyamelk (mandel eller annen nøttemelk fungerer også) // 1 ts sukker // 1/2 pakke tørrgjær // 1,2 dl romtemperert soyamelk // 1 ts eddik // 2 ss matolje (jeg brukte olivenolje) // 1/2 ts salt // ca. 5-6 dl hvetemel // Et par fedd hvitløk // En liten neve frisk koriander // Olje eller vegansk smør for steking. 10 minutter mens du gjør klart neste steg. 10 minutter. Del deigen inn i 4 like deler og klem de ut med litt mel. 1-1,5 cm. 01. 2017 kl. 15. 01. 2017 kl. 15. 01. 2017 kl. 15
Snu dem etter 10 min. Våruller er enklere å lage enn det man skulle tro. Og handler du rispapirene i en utenlandsbutikk kan dette bli en veldig rimelig måltid også
// Vegansk ostekake med smak av friske bær //. Vegansk ostekake er faktisk ikke noe hokkus pokkus, da vi i 2014 er så heldige å ha gode veganske erstattere til “ordentlig” kremost, fløte, melk og smør. ♥ 120 g smeltet vegansk smør. ♥ 1 ts vaniljeekstrakt (kan sløyfes). ♥ 200 g vegansk hvit sjokolade, feks denne*. ♥ 3 dl vegansk vispbar fløte, feks denne *. ♥ 450 g vegansk kremost (2 pakker Tofutti original). 1. Sett kakeformen i kjøleksapet i ca 1 time. Sett kaken gjerne i frysen 1-2 før den skal spises, da blir den ekstra god og er mye lettere å skjære i. 120 g smeltet vegansk smør. 1 ts vaniljeekstrakt. 200 g vegansk hvit sjokolade, feks denne*. 3 dl vegansk vispbar fløte, feks denne *. 450 g vegansk kremost (2 pakker Tofutti original)
Jeg har vel ikke spist kebab på sikkert minst 10 år, men jeg er ganske sikker på at denne godkjennes som kebabdressing. Denne dressingen har omtrent 80 kalorier, 2 g karbohydrater og litt i underkant av 4 g fett per 100 g, mot 144 kalorier, 5,3 g karbohydrater og 13 g fett i Iduns mild Kebabdressing. Silketofu 1 – Rømme 0. ♥ 200 g silketofu♥ 4 ss sitronsaft♥ 1 ts Dijonsennep♥ 1 ts nøytral olje♥ 3 ts tomatpure♥ 1 ts eddik♥ 1 ts hvitløkpulver♥ ½ ts paprikapulver♥ 5 kvaster persille♥ Salt etter smak. 100 g. 144 kalorier. 13 g fett. 1 ts. 1 ts nøytral olje. 1 ts eddik. 1 ts hvitløkpulver
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.