La dette stå og varme seg litt. Dette er ei gryte vi har spist mye av de siste årene. Vi spiste dette første gang som raclette hos svigerbroren min, og har siden laget i litt større kvanta selv=)
Vel, meksikansk og meksikansk. strengt tatt vet jeg fint lite om dette er noe meksikanerne selv spiser noe særlig ofte, men gryten har i det minste en del meksikanske elemener i seg, som chili,jalepenos, fersk koriander og cumin
Imorgen skal vi ha deilige kjøttboller med parmesan, langkokt tomatsaus og herlig pasta. Dette er en life-saver når man er sliten og tom for innovativ middag
KYLLINGGRYTE. Denne kyllingggryta har jeg laget mange ganger - alltid med like stor suksess. At gryten i tillegg smaker vel så godt "dagen derpå", er en super bonus som de aller fleste takker ja til
Brun kyllingbitene raskt i en varm panne i litt smør og legg over i en kasserolle. Kreolsk krydder består i all enkelhet av løkpulver, hvitløkspulver, paprika og cayennepepper
Varmende, spennende med østens mystikk. Krydre med salt og pepperStek i ca 2 1/2-3 timer på 100 grader til kyllingen er gjennomstekt - øk varmen til 220 de siste ti minutteneKok ris etter anvisning på pakken
Nydelig Karri kyllinggryte perfekt en lørdag eller søndag. Karri kyllinggryte 2017-07-26 20. Stek på 200 grader i 1,5-2 timer under lokk eller folie Ta formen ut av ovnen, forsiktig når du fjerner lokket/folien da det kommer varm damp ut
Endelig er jeg i gang med å teste slow cookeren som vi kjøpte. Gryta ser riktignok helt rar ut, fordi jeg var så smart at jeg rørte litt for mye i den etter den hadde stått seks timer på benken
Ikke bruk for sterk varme. Indisk gryte. Denne retten fant jeg inspirasjon til på nettet. Jeg søkte litt rundt etter enkle, indiske retter med kylling og der fant jeg noe som likner på denne jeg endte opp med å lage
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.