Denne enkle klassiske fiskegratengen er super for store og små, og ikke er det vanskelig heller. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Men det er faktisk en av de sunnere oppskriftene som er skikkelig gode. Spiser det ikke bare fordi det er sunt liksom, men fordi de faktisk er skikkelig gode
Jeg elsker iskaffe. Og har testet mange ulike varianter (klikk på bilder for oppskrift). Min nye favoritt er en nydelig kremet Frappè som jeg drikker HVER dag
Brødet er uten mel, korn, nøtter og melkeprodukter. Brødet trenger ikke å heve. Dette er et litt mørkere brød som kan minne litt om “Rugbrød som ikke er rugbrød“
Dette gjør du. 4)Ta den femte platen og skjær så det er 2 hele rader før det går på skrått oppover,gjør det to ganger. 5)Smelt det som du skjærte av sjokoladen og sett sammen huset. 7)Tilslutt kan du eventuelt skjære til melkehjerter så det blir en pipe(da skjærer du bare av tre av kantene). 8)La det stå litt kjølig i et par timer så det stivner
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.