Da passer det kjempe godt med en deilig karamellsaus. Det som er viktig med denne oppskriften, er at du ikke lar sukkeret bli for mørkt, heller for lyst enn for mørkt
Karamellsausen er selvfølgelig aller best med en gang, når den fremdeles er varm og “sausete”. Jeg har eksperimentert litt med et par varianter de siste dagene, og her kommer en skikkelig vinneroppskrift til dere
Jeg vet det finnes ferdig karamellsaus i butikken og det hender jeg bruker den dersom jeg enten ikke har nok tid eller kremfløte tilgjengelig til å lage min egen
Sommeren er tiden hvor iskremmaskinen vår går jevnt og trutt. Noen ganger er det enkle det beste, så her kommer oppskrift på helt vanlig, men likevel akk så god, vaniljeiskrem
Med litt kjærlighet og tid så er det enkelt å lage en hjemmelaget karamellsaus. Har en samling med mugger fra min bestefar som var verdensmester i bartending
Start medkaramellsausen (og den må gjerne lages dagen i forveien). Kok opp kremfløten i en annen kjele og hell den varme fløten litt og litt i kjelen med karamellen
Krydre med salt og pepper. Kok dem sammen med chili til de er myke. Når den er fersk så er den helt smashing, og det er jo så mange tilberedningsmåter også
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.