Då har eg laga knallgod marsipan, av valnøtter. ) Dette er andre forsøk, og eg er fornøgde. Påførste forsøk malte eg valnøttene med stavmiksar,og massen vart alt for feit
no, og fikk vite at dette er to av flere matvarer jeg ikke tåler, så i år blir det valnøttmarsipan, og eggehviten har jeg erstattet med valnøttolje, funket fint det også
Valnøttmarsipan. Her får dere en liten vri på en standard burger. Brødet er byttet ut med store og saftige bifftomatskiver, én av dem balsamicomarinert og stekt på grillpanne, to saftige baconburgere med smeltet mozzarellaost og friske basilikumsblader
Valnøttmarsipan. Mandag. Gulrotsuppe med chorizo. Tirsdag. Kremet fiskegrateng med torsk og blomkål. Onsdag. Frisk mango- og kyllingsalat med hvitløksrømmedressing
Valnøttmarsipan. Mandag. Tradisjonelt Irsk sodabrød. Tirsdag. Torsk med mascarpone i folie. Onsdag. Hvitløk- og chilimarinerte koteletter med stekte grønnsaker og quinoa
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.