Ifølge den fransk–amerikanske legen og hjerneforskeren David Servan–Schreiber skyldes økningen i krefttilfeller først og fremst påvirkninger fra miljøet og maten vi spiser, se artikkel i aftenposten
Denne kaken er så utrolig saftig og smakfull at du bare må prøve den. Mange jeg har servert den til har faktisk sagt at dette er den beste sjokoladekeken de noengang har smakt, det bør være motivasjon nok til å sette i gang på kjøkkenet for de fleste av dere
Det letteste er selvsagt å bruke kyllingfileter du slipper å skjære opp, men siden Stange leverer enten hel kylling, eller kyllinglår, så var valget enkelt for meg
Jeg har tatt et bevisst valg om å ikke dele ansiktsbilder av gutten min uten at han er klar over det og kan samtykke, og siden han er altfor liten til å vurdere om det er ok eller ikke så vil det forbli slik
For borte er bra men hjemme er sannelig best. Vi fikk fylt kjøleskapet til randen i går, og jeg ser interessen rundt matvarene mine for det var sykt mange screenshot på Snapchat
Selv har jeg slitet med matintoleranse (hvete, gluten, egg og melk) og dette har gjort til at jeg rett og slett ikke har hatt noe valg, enn å lage all mat fra bunn av
Dryss over revet ost etter valg. Press hvitløken i matfløten og buljongen, og krydre med salt, pepper og den italienske krydderblandingen og hell det i formen
Denne kaken smakte jeg første gang hos min barselvenninne, Liv Kristin, og jeg ELSKET den. Det som blant annet gjør den så sabla god og saftig ,og som er den såkalte hemmelige ingrediensen, er hermetisk ananas
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.