Har man sagt A, så må man si B. I tirsdagens innlegg lovte jeg å vise hvordan man lager surdeigsbrød i en fei i forbindelse med tirsdagsunderholdningen
Tre vakre surdeigsbrød blir til. Har man sagt A, så må man si B. I tirsdagens innlegg lovte jeg å vise hvordan man lager surdeigsbrød i en fei i forbindelse med tirsdagsunderholdningen
Denne er beregnet til Valentines, men kan selvfølgelig nytes i andre sammenhenger. Dette er den eneste cocktail jeg kjenner til med rødbrus, så jeg må si jeg var litt skeptisk - helt ubegrunnet, den smakte friskt og godt og slettes ikke for søt
Det er kjempegøy å mekke i hop din egen ansiktmaske av grønnsaker og supermat. Huden din i ansiktet blir utsatt for mye i løpet av en dag og det er viktig å nære og ta godt vare på huden din
Vakker og god mat. Stekt lammefile, mandelpoteter og en vakker salat. til 2 personer. 400 g lammefile. rullet i en krydderblanding av hvitløk/peper og tørket persille
Sunne mandel-sjokoladekuler for vakre prinsesser. 28. 09. 2014 kl. 22. 16 i. Sunn bakst. Én kommentar. Jeg eksperimenterte litt på kjøkkenet igår og kom frem til å lage noen nydelige mandelkuler med sjokoladesmak
Det som kanskje skiller denne fra typisk andre Lasagne- oppskrifter er bechamelsausen, i tillegg benytter vi kjøttdeig fra Prima Jæren (ypperlig kjøttdeig som fortjener heder og omtale)
Selv om jeg er et utpreget vår- og sommermenneske, må jeg nok si at også høsten har sine gode sider. Ihvertfall om man er så heldig å ha skyteglade venner
Mynte. det er jammen en stor og velduftende familie. Det er så lett å kjenne peppermyntesmaken både i tannpasta og snop, og den friske duftende og smakfulle myntefamilien finnes i et utall krysninger og varianter
Her er fire strålende hvitvinskjøp til vakre sommerkvelder. Gradestokken har knapt krøpet over 15 grader på de trønderske breddegrader før i sommer, men nå ser det ut som om det skal bli noen dager der hvitvin på terrassen kan gå an
Vakre Hjem har bursdag, og jeg har laget kaken. -). Oppskriften deler jeg selvfølgelig med dere. Mandel-fragilité-bunner med søt og frisk bringebær- og limekrem, pyntet med friske roser
22. 06. 2014. Vi feirer midtsommer med en ekstra stor Pavlova her på Det søte liv. Pavlova lages vanligvis som rund kake, og jeg har tidligere laget Midtsommerpavlova på denne måten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.