Lys, lys rød på fargen. Gode dufter av røde bær, blomster og små hint av drops. Positivt ment. Smaken lever opp til duften med sine bær og blomster. Frisk med bra syre og sødme. En riktig fin ettersmak. En ekte terrassevin. Meget bra kjøp.
Lys rosa på fargen. Virkelig bra dufter av røde bær, sitrus og elegante blomster toner. Smaken har en lett sødme med bra syre. Frisk og lett, riktig god ettersmak. Passer glimrende til lyst kjøtt og ikke minst på terassen. Kanskje vårens beste rosévin? Meget bra kjøp.
Jeg blir aldri trøtt på Villabella
Lyse rosa på fargen. Riktig bra duft av bringebær, blomster og små hint av urter. Smaken lever opp til duften med sine røde bær og blomster. Bra syre og sødme. En frisk ettersmak. En vin som passer sammen med venner en solskinnsdag. Meget bra kjøp.
Hvitvin
Lys strågul på farge. En fantastisk duft av sitrus, pærer og gode hint av blomst. En fyldig, frisk og tørr smak. Perfekt syre og sødme. En lang, tørr ettersmak. Perfekt til de fleste former for sjømat. En Silvaner på det beste. Meget bra kjøp.
Gulgrønn på fargen, vakker duft av fersken, epler og blomst. Fin fylde på smak. Nydelig munnfølelse. Følger ellers duften på smak. Perfekt syre og sødme. Lang og god ettersmak. Passer glimrende til lyst kjøtt. Meget bra kjøp.
Her er det kvalitet for hvert eneste øre
Lys gul med et lite grønt skjær på fargen. Bra duft av stikkelsbær, grapefrukt. God munnfølelse på smak. Lever fint opp til duften. Frisk med perfekt syre sødme. En riktig lang og god ettersmak. Passer perfekt sammen med asparges. Meget bra kjøp!!
Gulgrønn på fargen. Bra duft av sitrus, epler og bitte små hint av urter. Smaken lever fint opp til duften. Frisk. Bra syre og sødme. Passer best som kosevin. Meget bra kjøp.
Våre egne unike taklamper. Lett som en plett. 29. 01. 2016 kl. 17. 09 i. DIY. Én kommentar. Ja, får man ikke kjøpt det ferdig, så er det bare å lage selv da
I Det öde landet skriver TS Eliot att april är den grymmaste av månader. Jag vet att det är en poetisk omskrivning – och jag vet att den skrevs för sådär en 95 år sedan
Vin til norsk julemat. Av Kristin Alsvik. Stadig flere nordmenn ønsker å bytte ut øl og akevitt med vin på juleaften – og det finnes faktisk svært gode både røde, hvite og boblende alternativer som passer vel så bra til det man spiser på julekvelden som det man tradisjonelt har pleid å drikke for å hamle opp med fet og salt norsk julemat
En frisk dessert som er en herlig kontrast til julematen. Foto. Randy Mayor. I disse juletider, så er det temmelig behagelig å få noe som er friskt og lett i forhold til den tunge julematen og alle andre søte desserter
Det var Ståle Optiker som fikk opp øya mine for paella. Joda, jeg hadde spist det mange ganger før, men det var hos Ståle at det slo meg at det er utrolig godt og sosialt
På fredag formiddag mens jeg ante fred og ingen fare og prøvde å få meg litt søvn etter at en av sønnene mine hadde holdt meg våken hele natten (litt småsyk stakkar) hørte jeg plutselig noen barnelyder inne på kjøkkenet
Ost, kjeks å vin er virkelig en skikkelig sosial kosemåltid. Man kan velge alt fra hvilken ost man liker selv, kjeks i alle varianter og vin i lange baner
I år kjøpte eg berre ei bok på mammutsal "Bønner og linser" av Camilla Jensen. Den såg fin ut med kjapp gjennomblaing, og eg har tenkt fleire gongar i det siste at husstanden burde blåsa liv i bønner og belg-matlaginga vår
Årets julemiddag er fortært og vi spiser pinnekjøtt. Eller siden det er dampet med mandelpotet i bunnen istedet for pinner, så mente storesøster at det burde hete potetkjøtt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.