Jeg bruker grunnoppskriften på sukkerfri gjærbakst når det skal bakes boller - og det er så gøy å få tilbakemeldinger om at flere har stor suksess med denne oppskriften
En spansk venn av meg fikk kommentaren hva i all verden han gjorde på Facebook, og svaret hans var. Jeg tolker det selvsagt på min måte - i forhold til mat
Og det klarte boka, og på ein søndagsformiddag hadde eg kokt kikerter (etter ein veldig praktisk hurtigmetode frå boka), sett spirer i glas og sådd karsefrø på kjøkenpapir
Hell på vin og reduser (la den koke inn) til den nesten er. Skrell de grove stilkene på aspargesen. Anrett godt avrente varme asparges på tallerken med skiver av spekeskinke Hell
Og bare for det, på med dunjakka, tenn grillen og skyt rygg mot balsfjordvinden. Med skittene snøflekker og TIL som taper både borte og hjemme, så har våren og grillsesongen kommet til Tromsø
nemlig SAUERKRAUT- eller melkesyregjæret surkål, på godt norsk. Jeg og tre av mine fire barn simpelthen ELSKER sauerkraut og jeg har flere liter ferdig fermentert/melkesyregjærede grønnsaker stående i kjøleskapet som vi gnafser litt på hver eneste dag, og da aller helst i forbindelse med et måltid
Her servert til en nydelig rabarbra og jordbærkompottDen var også helt nydelig til denne deilige rabarbra og jordbærkaken,som det kommer oppskrift på til helgen
GI det et oppkok og hell denne blandingen over Risottoen når den er klar rett før servering. Når risen er mør, men med litt tyggemotstand, tilsett smør og parmesan og la den hvile på svak varme under lokk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.