- Kakebunn
-
6
egg
-
180 g
sukker
-
180 g
hvetemel
-
1 ts
bakepulver
-
- Eggekrem (brukes i bringebær- og ananaskremen)
-
4
eggeplommer
-
3 dl
melk
-
1 dl
sukker
-
0,5 dl
maizena
-
2 ts
vaniljesukker
-
- Til bringebærfyllet
-
1/2 av
eggekremen
-
5 plater
gelatin
-
200 g
bringebær (se tips)
-
1,5 dl
kremfløte
-
- Til ananasfyllet
-
1/2 av
eggekremen
-
6 plater
gelatin
-
1 liten
boks ananas (se tips)
-
1,5 dl
kremfløte
-
- Pynt
-
3 dl
kremfløte
-
500 g
marsipan eller ferdigkjøpt marsipanlokk
-
gelétopper og geléhjerter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.