Så er jeg endelig i gang i ny jobb hos Nøstet Mitt. Det har blitt litt opplæring de siste dagene, og torsdag hadde jeg min første dagvakt hos Nøstet Mitt på Tveita senteret
Endelig er ny blogg oppe og går. Etter mye om og men, er jeg endelig tilbake på nett. Det har vært kronglete å få bloggen opp igjen, men jeg er kjempeglad for å presentere nytt design, og ikke minst nye oppskrifter
– Nihan foreslår Balat. Det er kanskje ikke så dumt. Det var sommeren 2012. Etter mange år i London hadde vi begynt å tenke på en fremtid utenfor både the big smoke og finansbransjen, hvor vi begge jobbet
Vi har fått heelt dilla, ikke bare litt men skikkelig MYE. Å det er farlig skummelt godt også, så man burde absolutt ikke spise mer en hva man faktisk orker
Da er det bare to dager igjen til selveste julaften, og jeg håper nå at alle har senket skuldrene etter hektiske uker med mye lesing, og tatt seg en velfortjent juleferie
Kjempegod ovnsrett med mør kylling, helt herlig BBQ-saus og gode grønnsaker. Du kan lage den i god tid å oppbevare den i kjøleskapet til den skal stekes
Kok og skrell potetene. Hold dem varme i en kasserolle med litt smør. Lag bechamelsaus av 1/2 liter fløtemelk og 2 ss hvetemel rørt sammen med 30 gram smør og litt salt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.