Indrefilet av svin er alltid en 'bankers' - mørt og godt kjøtt. Begynn med de bakte potetene, ovnstemperaturen kan du skru litt opp og ned, mens du steker indrefileten
Indrefilet av svin er noe av det møreste kjøttet du kan få. 1 stk indrefilet av svin, ca. 4) Varm opp stekepannen og stek indrefileten på sterk varme, til den blir fint brunet på alle sider. 3) Skru ned platen til lav varme, legg indrefileten over grønnsakene. 1 stk indrefilet av svin,. 3) Skru ned platen til lav varme, legg indrefileten over grønnsakene
svin indrefilet. Legg deretter indrefileten over i en ildfast form. Dersom du bruker steketermometer, stikker du det i den tykkeste delen av kjøttet før du setter formen i ovnen Stek indrefileten midt i ovnen til den oppnår kjernetemperaturen du ønsker (ca 25 minutter)
Ta indrefileten ut av posen, og brun fileten godt på hver side i en varm panne. #blogg #inspirasjon #helse #kosthold #mat ##oppskrift #middag #middagstips #indrefilet #kos #familie #vinter
Servér indrefileten i skiver med den kremede soppen, hasselback poteter og en frisk grønn salat. 1 kg Indrefilet. Ta indrefileten ut og la den hvile 15 minutter på benken
Indrefilet av storfe er nydelig mat når kjøttet er riktig behandlet og det er stekt på riktig måte. I går serverte jeg indrefileten med litt uvanlig tilbehør, men jeg skal si det smakte og det er jo kjekt å lage noe nytt når det er vellykket
600 gr indrefilet. 600 gr indrefilet. Ikke la deg lure av at sausens utseende minner aller mest om brun kjøttkakesaus, for denne er en smaksbombe av en saus
Det er ikke så ofte vi spiser indrefilet, jeg synes entrecote er et så mye bedre kjøttstykke på smak, men dette her var et nydelig stykke kjøtt, og sammen med balsamicosaus og herlige duchesspoteter - veldig godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.