Urtestekte lakse"koteletter"
TV2.no
TV2.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 700-800 g laksefilet uten skinn og ben
  • Olje og smør til steking
  •  
  • Urteolje
  • ;1 ½; dl finhakkede urter for eksempel persille, timian og rosmarin
  • Finrevet skall av ½ sitron og saft av 1 sitron
  • 3 ss olivenolje
  •  
  • Grønnsaker
  • ;4 -5; søtpoteter eller vanlig potet
  • 2 neper eller 3-4 skiver kålrot
  • 2 gulrøtter
  • 1 pastinakk
  • 1 fennikel
  •  
  • Sopp- og rosmarinsaus
  • 400 g sopp
  • 2-3 ss smør
  • 4 sjalottløk
  • 1 fedd hvitløk
  • 4 ss Kikkoman soyasaus eller norskprodusert soppekstrakt, for eksempel fra Soppgleder eller Fungi
  • 6 dl matfløte
  • 1 ts finhakket rosmarin

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.