Urtepanert sei med potetmos og ovnsbakte gulrøtter
TINE.no
TINE.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 500  g seifilet , torskefilet eller annen hvit fisk
  • 100100  g brødsmuler
  • 1  potte persille (eller valgfri frisk urter)
  • 11  dl hvetemel
  • ½  ts salt
  • ¼  ts pepper
  • egg
  • 10  poteter
  • 1½  dl TINE Matfløte
  • 50  g TINE Ekte Smør
  • ½  ts salt
  • ¼  ts pepper
  • ¼  ts muskat
  • 12  gulrot
  • 3  ss solsikkeolje , raspolje eller annen nøytral olje til steking
  • 0,5½  ts salt
  • ¼  ts pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.