Her ville jeg teste et forsøk med å bytte ut potene medricotta. Jeg regnet med at dette er en rett kongen rett og slett kan digge, og joda jeg hadde så rett så rett
Serveres med lønnesirup og syltetøy/friske bær. 3 egg250 g Ricottaost2,5 dl melk2,5 dl hvetemel1 ts bakepulverlitt salt2 bananerSkill eggeneBland ricottaost, melk og eggeplommer i en bolleBland inn mel, bakepulver og saltPisk eggehvitene stive og vend dette forsiktig inn i rørenBananene skal skjæres i tynne skiver og blandes inn til sluttStek pannekakene i smør på middels varme til de har fått en gyllen farge. 250 g Ricottaost
eks denne potet og spinatpaien medricotta og fetaost. Jeg har delt historier med mine barn om når jeg var liten og vi spiste brødskiver (slik som vi spiste til frokost) før vi la oss for kvelden
GRATINERTE PANNEKAKER FYLT MED SPINAT OG RICOTTA – VEGETAR. Bytt ut halvparten av hvetemelet i pannekakene med fint sammalt hvetemel, og du får en mer næringsrik rett
Ha ricottaen i en stor bolle og rør den myk med en slikkepott. noen omdreininger med pepperkvernen. Ricotta betrakter vi som en ost, men den er egentlig ingen ost i det hele tatt
Som om ikke det var nok toppes det hele med hjemmelaget vegansk ricotta. Jeg hadde en fin bursdagsdag i går med is spising med venninne og så is spising med typen
Kjør deretter suppen jevn i en blender eller med en stavmikser. Har du i litt kremet ricotta ost på toppen, vil det gi en mild og frisk smak til suppen
Denne gangen fyllte jeg med ett av mine favorittfyll, ricotta, spinat og parmesan. Det er lurt å ha matpapir med litt mel på når man kjevler ut deigen, slik at bitene ikke fester seg mot underlaget
Avkjøl den, og kjør den medricotta og oregano i en food processor til du får en glatt masse. Kok opp en kjele med lettsaltet vann, og kok dem noen minutter (følg instruksjonen på pakken)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.