Lys strågul med et lite grønt skjær på fargen. Bra duft av epler, hint av pærer og sitrus. Fin fruktig start med sitrus og epler. Bra syre og sødme. Frisk og fin ettersmak. Passer best som ”sladre vin”. Meget bra kjøp.
Vinen er spontangjæret og ufiltrert. Noe den disete røde fargen bærer preg av Duften er herlig, med bær, urter og papir. Jo, den dufter litt papir som faktisk er helt nydelig. Vinen har en god fylde, fruktig og bra balansert syre og sødme. En lang og god ettersmak. Passer glimrende til storfe og fredsommelige samtaler. Meget godt kjøp.
Varm opp blandingentilgelatinen har løst seg opp, men det skal ikke koke. Klem av vannet og ha den løse gelatinplaten i en kjele sammen med kokosmelken
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif. Hell på den lyse røren og til slutt resten av den mørke røren
Kylling satay-oppskriften er ny og kan anbefales. Neste gang har jeg lyst til å bake den hel i ovnen, det spiste jeg nylig på en restaurant og det var helt nydelig
Varm opp under omrøringtil sukkeret har løst seg opp. Bjørnebær er i sesong akkurat nå, så da jeg var i Drøbak igjen for noen dager siden plukket jeg mengder av disse aromatiske, glinsende bærene
Håper dere koser dere disse vårdagene Selv har jeg faktisk reist vekk fra våren og opp tilvinteren på fjellet, men det er på grunn av et selskap vi var invitert i
Ha på ønsket frukt, bær (eple, rosiner, blåbær, jordbær etc) samt litt kanel og kokosblomstsukker. La koke på svak varme i ca 30minutter. #hashtag #blogg #inspirasjon #helse #kosthold #mat #oppskrift #kos #familie #grøt #frokost #frokosttips #matfoross #påske #hverdag 1 pk
Dette er nydelig mat å ha med seg i bilen på vei til og fra trening eller til lunch dagen etter. Enkel, rask å lage, ikke for mange ingredienser, sunn og veldig smakfull
Nemlig min julevariant av "Tilslørte bondepiker", som da selvfølgelig blir "Tilslørte julepiker". Her er kremen byttet ut med vaniljekesam mens kavring er byttet ut med ristede og karamelliserte havregryn og hakkede mandler
Motivasjonen var egentlig bare å sy sammen bitene for å se hva det kunne bli for noe, men da jeg hadde fått noen sammen synes jeg det så ut til å kunne bli bra størrelse på en veske jeg vil bruke tilkorpsøving
Ukens rett er. Mange er nok enig med meg når jeg sier at det ikke så veldig moro å lage mat til 1 person, for deretter å spise alene. Men, jeg elsker å lage mat, og har den siste tiden oppdaget at det faktisk er mulig å lage god mat til 1 person. relativt BILLIG, forhåpentligvis ganske SUNN og ENKEL å lage, også til 1 person. Pasta med tomatsaus og mozarellaost-Pasta (gjerne fullkorn) til 1 person. Kok pastaen, men trekk fra 2-3 minutter på koketiden. Stekes i ovnen i 5-6 min eller til osten er gyllenbrun
Denne uken har jeg plukket ut mange favoritter til menyen så jeg håper du finner noe som frister. Jeg fortsetter med minst en vegetardag i uken og minst en fiskedag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.