Så er vi inne i den siste uken i januar og vi har bare en vintermåned igjen før det blir vår Jeg er fortsatt inne i en periode hvor jeg ikke har lyst på så mye kjøtt, men mer kylling og fisk
Ukens forrettEr du ute etter en deilig osteoppskrift som smaker himmelsk. Ukemenydenneuken har fokus på lettlagde retter med gode råvarer og deilige smaker i skjønn forening
Ukens dessert. Selv nå når vi går inn i julehøytidenog det blir mye hygge og god mat fremover, er det hverdager innimellom hvor det kan være greit med noen idéer til hva man kan spise
Jeg fortsetter med minst en vegetardag i ukenog minst en fiskedag. Pasta med sopp og egg. Så har vi nesten kommet fram til mars allerede, jeg ønsker vårenvelkommen av hele mitt hjerte
Trikset bak enordentlig god gulrotkake er å bruke mye gulrøtter (helst økologiske, de er ofte søtere), grovt mel, brunt sukker, mye krydder og forhåndsristede valnøtter
Her loves det mer energiog overskudd i en hektisk hverdag, det handler om tankekraft og hvordan vi kan lære oss til å leve med kroppen, ikke kjempe mot den
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.