Grønnkålen er revet fra stilken og smørt inn med olje. Rik på folsyre, antioksidanter, fiber, magnesium, riboflaviner, potassium, thiamin og mange andre flotte fremmedord
Jeg har aldri hatt så veldig sans for grønnkål, og har slitt med bruksområder for denne kålen. Har du ikke tørkemaskin kan du sikkert bruke en stekovn med laveste varme og døren på gløtt
Denne oppskriften fant vi i boken Frisk med lavkarbo – Frokost og lunsj av Hexeberg og Storaker. Et av nyttårsforsettene våre har vært å ha litt varierte lunsjer, samt å begrense lavkarbobrød og lavkarboknekkebrødet til ett måltid om dagen
Med andre ord er grønnkål definitivt en av de sunneste og mest næringsrike matvarer på jorda. Men nå finnes i de alle fleste matbutikker, og til ogmedøkologisk - YAY
Miks sammen grønnkål, banan, avokado, og pære i en blender. Blogg. Her er oppskrift på en sunn grønnkål smoothie som passer like godt som frokost, lunsj, mellommåltid eller kvelds
Krydre med salt og pepper. Vi har blogget om wrap for noen uker siden. Den gang var den med bacon. Skal du spise wrapen med en gang kan du dele opp cherrytomatene og ha dem i
Oppsriften er fra et franskt bakemagasin hvor jeg har gjort mine forandringer – både i formen jeg har bakt den i og ved å bytte ut deler av sitronen medappelsin, så det har blitt en appelsinkake
Fordel laksesalaten på fatene med hjertesalat og spinat, pynt med dill, og tynne appelsinbåter. Bland sammen tynne ringer av fenikkel, avocado i skiver og røkt laks i en bolle, hell over dressingen og vend forsiktig rundt med to gafler
Rør gjennom varmt pasta å tjene, topping med ekstra parmesan og olivenolje, hvis du vil. Sett pinjekjerner, parmesan, hvitløk, olje, grønnkålog sitronsaft i en food prosessor og suse til en pasta
Idag vil vi dele en sunn og god oppskrift medgrønnkålog quinoa. Blogg. Dette er en supersunn rett proppfull av vitaminer, proteiner, antioksidanter og mineraler- og det beste av alt
Ingenting er som å starte morgenen med en frisk og god smoothie, er dere ikke enig. ♥ 1 1/2 Appelsin. ♥ 1 ss Kesam med vanilje. ♥ 2 dl Appelsinjuicemed fruktkjøtt
Denne kaken ble utrolig saftig med en fantastisk smak av appelsin, hasselnøtt og sjokolade. Hell Ganache midt på kaken og smør det utover mot kanten med en kniv eller slikkepott helt til det begynner å renne over kanten
I dag har grønnkålen fått selskap av brokkoli og litt grønnsaksrester og serveres sammen med torsk stekt på panne, men det er grønnkålen som har hovedrollen i dag
Grønnkål er i vinden som aldri før og det er heller ikke så rart. Kålen minker i volum når du steker det lett, du kan jo bruke det til alt og smaker sikkelig godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.