Ukahar vært som de fleste ukene – jeg har vært mest på jobb, litt på trening og bittelitt sosial. På fredag denne uka fikk jeg også en liten Sverige-leveranse fra min søte kollega Alexandra som hadde vært i Åre sist helg
Varm opp blandingen til gelatinen har løst seg opp, men det skal ikke koke. 1 gelatinplate 1 dl kokosmelk (ekte, ikke lettversjon) 1 dl yoghurt med vaniljesmak (eller yoghurt naturell) 1 vaniljestang 1 ts honning (kan sløyfes) Biter av fersk frukt eller bær Legg gelatinplaten i litt kaldt vann og la det stå i fem minutter til gelatinen har blitt myk
Jeg legger jo alltid ut forslag jeg selv liker, så jeg håper du finner noe som frister. Om du ikke har smakt uer så bør du prøve, det er en svært velsmakende fisk
April er favorittmåneden min, da blir vårtegnene mer synlige og sommeren kommer stadig nærmere. Håper dere koser dere disse vårdagene Selv har jeg faktisk reist vekk fra våren og opp til vinteren på fjellet, men det er på grunn av et selskap vi var invitert i
Og for å ha sagt det først som sist, dette er et øl som blir betraktet som et av verdens beste. Gjennom århundrene har klosteret utvidet og blitt gjenoppbygget flere ganger
Nemlig min julevariant av "Tilslørte bondepiker", som da selvfølgelig blir "Tilslørte julepiker". Mos eplebitene etter hvert som de blir møre og bland de godt sammen med vann og Sukrin Gold
Har laget en deilig Romanescosaus som jeg har lagt på ovnsbakte potetskiver. Jeg valgte å verken tilsette olje eller krydder ettersom sausen er veldig smaksrik
Det er nok dette som gjør at nudler, grandiosa og Fjordland selger godt. For å gi dere litt flere middagtips, og for å utfordre meg selv enda mer, har jeg tenkt å legge ut en middagsoppskrift hver uke
Prosjekt "spise-minst-1-fiskemiddag-i-uka" går jo meget problemfritt. I dag ble det stekt torskefilet med hjemmelaget ertestuing og kokte gulrøtter, salt og pepper
Denne uka blir det ny temauka, nemlig spansk uke. Jeg klarer sjelden å holde meg til de originale oppskriftene, så det blir som alltid min vri på rettene
TirsdagEn enkel og rask kremet laksesuppe som smaker vidunderlig. Ukemeny denne uken har fokus på lettlagde retter med gode råvarer og deilige smaker i skjønn forening
Her har jeg satt sammen noen forslag. Share this. Selv nå når vi går inn i julehøytiden og det blir mye hygge og god mat fremover, er det hverdager innimellom hvor det kan være greit med noen idéer til hva man kan spise
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.