Med det første året bak oss passer det godt å se på hva dere faktisk klikket dere inn på. Derfor er det veldig hyggelig at så mange bruker min basisoppskrift på bulgurpilaff – jeg lager den ofte selv og den gir alltid godt resultat
Alle disse er gjengangere påkjøkkenet hos meg – retter jeg lager flere ganger i året. Kanskje ikke rette tid å lage den på akkurat nå – men husk denne godbiten til neste sommer når tomatene igjen er gode og fulle av smak
Fire av disse har ventet på å bli montert i ca. Alt var heklet ferdig og så skjedde jo det at jeg falt i trappen og brakk benet og da var det å sy på maskin uaktuelt
Smaken er det ikke mye å utsette på, men det er en ting jeg ser jeg kan endre. I de tre siste ukene har jeg ventet og ventet på at mine 2,3 kilo med buklist skulle tørke ferdig
) i huset og vann påkjøkkenet, så føler vi har et fungerende hjem nå. Har begynt med styrketrening, et program med fokus på bevegelighet (da spesielt i skuldre/bryst) og mtp foroverroterte skuldre som jeg etter denne sommeren med lite strukturert trening om mye bæring av Amalie har fått slite med
Han inviterer inn på et kjøkken vi ikke kjenner så godt, med en naturlighet og raushet som gjør at du bare har lyst til å slippe alt du har i hendene og begynne å lage tyrkisk mat og prøve ut nye kryddertyper
er det en ny på førsteplassen. Var innom Line på Kniplingen i går og kjøpte møster til en ny genser. På grunn av de nye tollreglene bestillte jeg levering via post, vet at dette kan ta laaaaang tid, men da holdt jeg totalpris UNDER kr
Dette er en måte jeg serverer fisk på selv når det ikke telles kalorier. Middag OG FERDIG INNKJØPT 150-60 gr seifilet til hver stekt under lokk uten fett
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.