Tvinnede snurringser med friskt eplesyltetøy og mandelmassefyll
josefinesmatgleder
josefinesmatgleder
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 10 store snurringer
  • 16 små Bolledeig
  • 5 dl hvetemel
  • 1/2 ts kardemomme
  • 4 ss sukker
  • 1 liten klype salt
  • 2 dl melk
  • 25 g gjær
  • 75 g smør/margarin (ca. 3 ss) , romtemperert
  •  
  • Fremgangsmåte
  • 1. Finn fram ingrediensene.
  •  
  • Bolledeig
  • 2. Bland det tørre: 5 dl hvetemel, 1/2 ts kardemomme, 4 ss sukker og 1 liten klype salt.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.