På tirsdag hadde jeg og Erik en skikkelig tung powerøkt bestående av baseøvelser. Så utrolig deilig det var å våkne opp til en skinnende ren leilighet, nye blomster og planter, og en deilig, blodsukkervennlig frokost
Hva er vel bedre enn ferske kanelboller og en kopp varm kakao i vinterkulden. Jeg brukte min Kitchen Aid (minste versjonen) satte på mediumhastighet og styrte med noe annet mens deigen ble eltet
Massen er litt tung å jobbe med. Disse er lekre, kjempegode og en garantert suksess ved servering. Smør sjokoladen i et tynt lag over folien og sett i kjøleskapet til avkjøling
Massen er litt tung å jobbe med. Disse er lekre, kjempegode og en garantert suksess ved servering. Smør sjokoladen i et tynt lag over folien og sett i kjøleskapet til avkjøling
Dette er en tung deig så jeg anbefaler kjøkkenmaskin her. Det aller beste med brødet (foruten at det er veldig sunt og uten hvetemel) er at det er absolutt verd ventetiden
Sprøstekte torsketunger er noe av det aller beste jeg kan spise og står alltid på menyen når jeg reiser hjem til min mor som bor ved det heftige og lunefulle Stadhavet
Perfekt middag med sunne ingredienser uten at man blir stappmett ogtung etterpå. Inspirasjonen til denne vanvittig smakfulle og lettvinte fiskemiddagen fikk jeg av et bilde jeg så på Instagram som Smalhans, en restaurant i Oslo, hadde lagt ut
Jeg vet ikke med dere, men i dag kjente jeg virkelig at jeg måtte ha noe annet enn tung julemat. Da slo jeg til med disse super enkle og sunne pannekakene til lunsj
På helt tradisjonelt vis lages dette brødet ved å varme opp litt baconfett, talg eller annen olje i en tung støpejernspanne og deretter helle et røre basert på maismel, egg og melk direkte i det varme fettet
Den har jeg bakt fast fra jeg flyttet hjemmefra, den er saftig ogtung, og dyp og rund på smak. Før jeg ble bakeavhengig, så ble jeg alltid så fasinert av oppskriftsheftene som av og til er utenpå Norsk Ukeblad
Den er ikke 'tung', men fortsatt har den en slags betryggende mektighet ved seg. Ikke bare har sopp svært varierende smak og konsistens etter hvilken type sopp du bruker, man kan også fylle dem med all slags herligheter
Særlig hvis den er lett og frisk – tung, tykk ostesaus kan bli litt voldsomt i lengden. Selv er jeg en stor tilhenger – det finnes jo så mange varianter, og man kan gjøre så mye godt og forskjellig med dem, og tilberedningen er stort sett både rask og enkel, og resultatet er som oftest intenst tilfredsstillende å spise
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.