Wraps er godt, her kan man jo ha på nesten hva som helst. Derfor måtte jo også tunfisk prøves. Dette var første gang jeg smakte tunfisk, det falt ikke helt i smak men jeg skal absolutt prøve igjen
Bocadillos er egentlig en Spansk eller Latin-Amerikansk variant av baquetter. Altså, et brød skåret på langs, ikke i skiver, som kan inneholde en variasjon av fyll
Meg og tunfisk ja. Vi er IKKE venner. Jeg liker ikke ting som utgir seg for å være noe de ikke er. Som når jeg var 13 og trudde det var kylling jeg tok i salatbuffeen på flyplassen
Kjekt å ha med seg til lunsj. )1 boks hvite bønner2 små tunfisk bokser cherrytomatersukkererterbasilikum, fersk1,5 dl tyrkisk youghurt1 hvitløk (den uten båter)25 g pinjekjerner25 g parmasan1-2 ss oljeKjør i en blender tyrkisk youghurt, parmasan, finhakket hvitløk noen av pinjekjernene og oljen
De to siste dagene har vært de varmeste til nå i år her i Tyskland. Når man har temperaturer over 30 grader i skyggen, er man som regel ikke veldig lysten på tung og mektig mat
Kabaret føler jeg er en rett som holder på å forsvinne. Å lage det hjemme skjer tydeligvis ikke ofte. Dette er også svært enkelt, og muligheten er mange
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.