120 gr. 1/2 kryddermål salt (1/10 ts). 1 ts. 1 ts, kanel. 1 ss. 100 gr. 1 ss. Rør inn eggene 1 om gangen. Røren helles over i en smurt springform (bruk smurt matpapir i bunn) Stekes ved 180`C i 1/2 t og så ved 175´C i ca 15. ) 120 gr smør. 1/2 kryddermål salt (1/10 ts). 1 ts revet muskatnøtt. 1 ts, kanel. 1 ss kakao. 100 gr smør. 1 ss vaniljesukker
Tropiskaroma er en klassiker og jeg har hørt noen kalle det bedehuskake. Her skal vi ha konfirmasjon og da er TropiskAroma flott å ha med på kakemenyen
1. Stek den lyse kaken midt i ovnen på 180° i ca. La kaken hvile 10 min i formen før du hvelver den over på en rist til videre avkjøling. Skjær kaken i 1 cm tykke stykker og stikk ut stjerner. Stek hele kaken midt i ovnen på 180° i 35–40 minutter. La kaken hvile 10 min i formen før du hvelver den over på en rist til videre avkjøling. 10
Om du vil prøve deg på en tropiskaroma kake trenger du følgende ingredienser. 1ts kanel / 1cdta de canela. 1ts muskattnøtt / 1cdta de nuez moscada. 1,5ss kakao / 1,5cda de cacao. Kaken stekes så midt i ovnen på 180 grader i 25-35 minutter, bruk en kakepinne for å kjenne etter når kaken er ferdig. La den avkjøles i ca 10 minutter i formen før du flytter den over på rist til den er ferdig avkjølt. 1ts kanel / 1cdta de canela. 1ts muskattnøtt / 1cdta de nuez moscada. 1,5ss kakao / 1,5cda de cacao
Denne gangen fallt valget på TropiskAroma. 125 g smør. 1 ts muskat. 1 ts kanel. Sett ovnen på 180 grader. ta av 1 /3 av røren. Stekes på 180 grader ca 30-40 min. Ikke 100 prosent vellykket ,noe hang seg fast i bunnen,men. 1 ts vaniljesukker. ) 125 g smør
Dette er nesten samme kake som Tropiskaroma1, bare med en annen sjokoladekrem. 100 g bremykt. 100 g Philadelphiaost, naturell. 1. 100 g bremykt. 100 g Philadelphiaost, naturell
Tropiskaroma. 125 g smør275 g farin (kan ertatte 100 gram med brunt sukker)3 egg3 dl melk1/2 ts salt3/4 ts muskat1 ts kanel300 g mel3 ts bakepulver. Ha kaken i en springform 24-26cm med bakepapir i bunnen og stek den på nest nederte rille, 180 grader i ca 50 min. 120 gram smør. 1 pk melis. 1 plate mørk kokesjokolade. Nammis 125 g smør. 100 gram med
God gammeldags Tropiskaroma. Tropiskaroma. 115 g mykt smør. 1 ts kanel. 1 ts muskatt. Ta av 1/3 av røra. Del kaka i to, fyll den med 1/4 av kremen. 115 g mykt smør
Ta av ca 1/3 av røren. Stek kaken i rund kakeform, 24 cm i diameter, på 180 grader i ca 30 minutter. Ingredienser Bunn 125 g smør 275 g sukker 2 stk egg 250 g hvetemel 2 ts bakepulver 1 ts revet muskatnøtt 1 ts malt kanel eller revet hel kanel 2. 5 dl melk 3 ss kakaopulver Glasur 100 g meierismør 500 g melis 3 ss kakaopulver 6 ss kaffe eller melk Pynt 50 g høvlet mørk sjokolade stk melis Send handleliste
ca 1969-70. 120 gr romtemperert margarin (200g). 1 kryddermål salt. 1 ts revet muskatnøtt. 1 ts kanel. 1 ss kakao. Rør smør og sukker mykt, ha i 1 egg av gangen. Stekes ved 180- 200 c i ca 45 min i en springform, kjøles på rist, deles i tre. 100-150 gr smør. 1ss vaniljesukker. Tidligere var det vanlig å ha kakao bare i 1/3 av deigen,. så heller man 1/3 lys deig først i formen, så den brune delen og tilslutt den siste lyse delen. Man kan også steke 1 lys kake og 1 brun. 120 gr romtemperert margarin (200g)
Valgte sjokoladekaken Tropiskaroma, en av mine favoritter. den er perfekt til Tropiskaroma. -( Her er kaken etter at vi tok "hull på´n"Tea timeTROPISKAROMA Oppskrift fra God morgen NorgeOBS
10. 2015 kl. 19. Så var det fredag og vi starter helgen med en supersunn tropisk grønn smoothie stappfull av vitaminer, omega 3, proteiner og fiber. 1 banan. 10. 2015 kl. 19. 10. 2015 kl. 19. 1 banan. 10. 2015 kl. 19
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.