Jeg syntes de var veldig gode ogungene i huset spiste også fornøyd i vei. Om du har fulgt meg på bloggen en stund så kjenner du til min eksprimentering med løvtynne kjeks
Tidligere i uken fikk jeg en koselig juleworkshop hos The Body Shop, og jeg koste meg slik. Vi fikk blant annet servert gløgg, pepperkaker, julekoldtbord og ikke minst lage julegaver med våre Body Shop-favoritter
Ha i fennikel, øl, fennikelfrø og laubærblad. Sett på lokket og lad det hele småkoke i en times tid. Lammegryte med fennikel1,2 kilo lyst grytekjøtt av lam1 løk hakket1 hvitløk uten grønn skudd, delt i skrelte fedd3 - 4 fennikel, delt i båter2 - 3 dl øl1 ts fennikelfrø1 laubærbladBrun kjøttet i olje eller smør i en gryte sammen med hvitløk og løk. Server med nykokte småpoteter og en frisk salat 1,2 kilo l
Når besøket hadde kommet, var det enkelt. Forskjellen på reker og scampi i renseprosessen er, at etter du har tatt av skallet, så bør du snitte i ryggen, og fjerne en lang tarm, som regel mørk i farge
Oppskriften har jeg hatt siden ungdomsskolens skolekjøkken og den fungerer hver eneste gang. Berlinerkranser er kanskje min favorittjulekake, elsker smaken og knasingen av perlesukkeret når de nytes sammen med en god varm kopp te
I stedet for gløgg så lager vi glühwein og det smaker kjempegodt. Dette er veldig voksendrikke, et glass holder i massevis da den er full av rom, Harveys Bristol cream, rødvin,honning, kanel, brunt sukker og appelsin
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.