Press ut vannet i tofuen, del i mindre biter og bland sammen i en bolle med alle ingrediensene. Dryss over litt hakket koriander og server varm rett fra ovnen med feks myntechutney
Denne middagsretten med quinoa, grønnsaker ogtofu laget jeg her om dagen. Det er ikke alltid at maten blir så vellykket som en gjerne skulle ønske når en driver medmatblogging
Hell vannet av tofuenog klem den tørr med kjøkkenpapir eller et rent håndkle. Du kan med fordel også skjære mindre biter, så mer av marinaden får festet seg
T. o. f. u. F. r. e. n. a. l. s. i. d. g. k. J. å. b. t. ,. m. v. y. D. p. æ. w. ø. S. h. (. E. c. ). R. j. …. M. ♥. 4. 0. 1. 3. /. 2. P. K. B. V. H. L. d l
Related PostsTofu tikkaKormaPaneer tikka – fersk indisk ost i verdens beste marinadeTikka på grillenChole palak – Kikerter og spinat i curryDahi bhalle – Linseboller medyoghurtog chutney
En pose raita-miks røres ut i et beger med vegansk rømmeog settes i kjøleskap. Vanig vis bruker jeg alltid fullkornsris,men til "tunge" retter som indisker det godt med den hvite typen
Stek alt sammen med litt olje og en god dose soyasaus. De smaker best når de ikke er for store, men de må alikevell være store nok til å kunne spises med spisepinner
Søtsyrlig appelsinglassering med agavesirup gjør tofuen mør og saftig. Bland tre spiseskjeer agavesirup med resten av ingrediensene i en skål og sett tilside
Vanligvis får du denne både med kjøtt, skalldyr og fisk, men det går fint an å lage den akkurat som du vil - som for eksempel i vegetarutgave som jeg har gjort
Asiatisk suppe medtofuterningerog risnudler. For enda mer smak på suppen, kan man gjerne finhakke litt chili, og steke det sammen med de andre grønnsakene
Pass på å vende boksen av og til slik at tofu-stavene blir dekket med soyasaus. Du kan bestemme hva fyllet selv og det klassiske er med scampi og svinekjøtt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.