Jeg har utsatt alt for mye av gjøremålene til dagen før dagen. Mai er en dag med spenning, masse som skjer, helt sikkert en is eller to kombinert med pølser og masse inntrykk for de små
Det er den delen der stilken har vært du vil ta vare på. Bruk pekefingeren til å skille skallet og kjøttet på appelsinen ved at du forsiktig plasserer fingeren i åpningen du har laget og jobber deg rundt hele appelsinen til skallet sitter løst
K. i. n. e. s. k. d. u. m. p. l. g. r. o. a. v. t. b. j. S. M. f. D. å. h. ,. ø. –. y. W. w. c. 2. 0. 4. 1. 5. æ. /. (. ). B. L. P. 7. Y. F. J. A. I. @. #
også er det noe som faller i veldig god smak hos de minste, i tillegg behøver man ikke være redd for at de små tar for stor bit, for disse smelter nemlig i munnen
Neida, pølse og is hører til på denne dagen, men jeg liker jo begge deler og har tross alt en sunn matblogg, så da er det selvfølgelig dette jeg serverer dere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.