Tomatpaien inneholder lite, men litt fett som letter opptaket av det fettløselige lykopenet. Server tomatpaien som den er, eller med en frisk salat eller dressing
Tomatpai (Ragnhild). På lørdag feiret vi Are og hans 30 år her på jorden, og oppmøtet var kjempe. De aller fleste som var invitert kunne komme og maten ble kjempe god
Her kommer oppskriften på en deilig tomatpai…. Her i Bergen skinner solen for fullt. Det passer meg veldig godt, fordi jeg benytter påsken til å så og stelle plantene i mitt drivhus
På menyen stod tomatpai med grønn salat og aprikospai til dessert. Det er alltid hyggelig å være gjest, men ekstra stas er det når vertinnen mestrer oppgaven med glans
Denne paien er laget på en veldig enkel måte, ingen avansert fyll eller forsteking, nei, kun en pakke butterdeig fra frysedisken i butikken, fyll som har rik smak, og det er svare enkelt med ost, tomat, løk og krydder
Hakk sammen mel og smør til paideigen, arbeid inn vannet til en glatt deig. Avkjøl. Rens løk og skjær den i skiver, fres den i litt av oljen til den blir klar og myk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.