18.00. Og
at det siste stopp er med champagne på Skarven
13 med
presentasjon av et par av Bryggeri 13 sine spennende øl, før turen går ut i Tromsø kvelden. På Raketten smaker man en IPA fra det franske mikrobryggeriet Demory Paris. Opprinnelig var det et av de legendariske bryggeriene i Paris som hadde favorittølet til Hemingway og Jean-Paul Sartre. Så på med baskeren og nyt Nordens Paris. Café Sånn har smaksprøve fra et av de mest spennende mikrobryggeriene i Sverige. Nemlig Poppels Bryggeri fra Gøteborg. Og det er Runar Lind som står for presentasjonen og historiene der.
Jeg er iTromsø for å holde foredrag. Lunsjen har jeg spist på «Emmas drømmekjøkkken». Forrige gang jeg var her, samme dag som Tromsøs OL-drøm brast, spiste jeg fire retters middag
Hei alle sammen. Tromsø. Endelig er det helg igjen. Tusen takk for alle koseligemeldinger dere skriver her på bloggen ,på facebook, på e-mail og på sms
Slippen restaurant iFredrikstad serverer boknafisk fra «Halvors tradisjonsfisk» iTromsø. Boknafisk er en variant av tørrfisk, og er delvis tørket av sol og vind på hjell eller vegg
Copyright. Det brygges ikke noe særlig med påskeøl i Norge lenger. Til forskjell fra Juleøl som selges fra oktober og frem til jul, så er perioden hvor man selger påskeøl, altfor kort
Den er en av flere arter av knivskjell som finnes langs kysten opp tilTromsø. Knivskjell er ikke det du oftest ser ibutikken, men for noen dager siden hadde vår lokale Menybutikk det
Jeg er iTromsø, og suser innom en av landets desidert beste matbutikker, Eide Handel iEidkjosen. Så var det påske igjen, og vi nordmenn kaster oss over den littmerkeligetradisjoneni å lage lam tilpåskemiddag
TromsøØlfestival. Noe om hjemmebrygging. Hjemmebrygging er ikke akkurat en ny oppfinnelse. Rent faktisk har det vært brygget øl i Norge sidentidenes morgen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.