To i en! Pizza til middag og pizza til dessert.
Hellevalebrokk
Hellevalebrokk
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 italienske pizzaer
  • 4 dl finsiktet hvetemel
  • 1/2 ts sukker
  • 1/2 ts salt
  • 2 ss olivenolje
  • 1/2 pakke tørrgjær
  • 1 ts sukker i pannen sammen med 1 ss olje. Mykne løken uten at den blir brent. Tilsett 3 ss hakket fersk timian mot slutten. Salt og pepre. Løk og timian passer sammen som hånd i hanske!
  • 1 ss sitronsaft
  • 3 ss honning
  • ½ beger økologisk Rørosrømme
  • 1 fedd presset hvitløk
  • 1 ss sitronsaft

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.