Timian- og hvitløkstekt okse indrefilet
VG.no
VG.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • indrefilet av okse, rom temperert
  • 3 ss olje (solsikke eller soya)
  • 1 hel hvitløk
  • 2 sjalottløk i skiver
  • frisk timian (ev. rosmarin)
  • 1 sitron
  • 150 g usaltet meierismør
  • bladpersille
  • salt og kvernet sort pepper
  •  
  • Tomat og kaperssalsa
  • 5 plommetomater
  • 1/2 dl kapers
  • 100 g chorizopølse (eller annen god krydret pølse)
  • 1 ss balsamico
  • 3 ss god olivenolje
  • salt og pepper
  •  
  • Gnocci
  • 1 eggeplomme
  • 100 g hvetemel
  • 50 g revet parmesan
  • muskat, salt og pepper
  •  
  • Tilbehør
  • 3 store portobellosopp (ev. annen sopp)
  • 1 nett sjalottløk
  • usaltet meierismør
  • fersk salvie (kan sløyfes)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.