Det er ikke så ofte vi spiser indrefilet, jeg synes entrecote er et så mye bedre kjøttstykke på smak, men dette her var et nydelig stykke kjøtt, og sammen med balsamicosaus og herlige duchesspoteter - veldig godt
Det blir helstekt indrefilet av okse med fløtegratinerte poteter og diverse veldig godt tilbehør. Indrefileten er tykk i den ene enden og smalner til lenger ned du kommer på fileten
Ha over olivenolje, litt presset sitron og et dryss maldon havsalt. Noen møre stykker indrefilet av okse kjøpt hos Strøm-Larsen på Torshov er å anbefale
Dette var ganske enkelt, og jeg valgte indrefilet av svin siden dette befant seg i fryseren min. I dag skulle ha ei venninne på hyggelig middagsbesøk, men for øyeblikket er hun midt i en diett, og maten hun spiser er både lavkalori og lavkarbo
Lammesessongen er i gang, og i dag kjøpte jeg lam indrefilèt. Kantarellene kan man plukke selv, og rosenkålen er ikke alt for dyr, så man kommer under hundrelappen per person
Salt og pepper. Gni inn fileten med salt og pepper, og brun den på. Salt og pepper. 500 g indrefilet av svin. Legg i en ildfast form, og stek på 200o. La fileten hvile under folie i 10 minutter 500 g indrefilet av svin
Indrefilet av svin er alltid en 'bankers' - mørt og godt kjøtt. Her blir den servert med en nydelig saus med sopp og estragon, stekte grønnsaker og bakt potet
Reportasjen er illustreret av et bilde av egg og bacon. Går man tilbake til å spise det man spiste før, og som gjorde at man er overvektig, vil man gå opp i vekt igjen
Helstekt svinefiletGni den romtempererte svinefileten inn med salt og pepper. svin indrefilet. Hvordan slipe kniv på en trygg måte SoppsausFinhakk løk og hvitløk og skjær sopp i skiver eller båter
Ta indrefileten ut av posen, og brun fileten godt på hver side i en varm panne. Knyt posen igjen og klem utenpå posen slik at marinaden legger seg godt rundt hele fileten
Servér indrefileten i skiver med den kremede soppen, hasselback poteter og en frisk grønn salat. Renskjær fileten for sener og hinner med en skarp kniv
Indrefilet av storfe er nydelig mat når kjøttet er riktig behandlet og det er stekt på riktig måte. Er du av de som er helt avhengig av saus, smaker en rødvin og balsamicosaus veldig godt til denne retten, og oppskriften finner du her
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.