Mai, sol og varme betyr sesong for nye råvarer. Nå er det jordbær fra Belgia og Spania som gjelder, men om ikke så veeeeldig lenge kommer min absolutte favoritt som er trønderske Korona, aller helst fra Lensvik
. I dag har vi vært en tur i Hønefoss og besøkt Karis foreldre. Med på veien hjem fikk vi et glass eplemost med Sukrin, og da måtte vi jo prøve å lage tilslørte bondepiker
Tantes tilslørte bondepiker. 01. 04. 2017 kl. 10. 58 i. Dessert. Ingen kommentarer. Dette er oppskriften på de tilslørte bondepikene som tanten min pleier å lage
. Det er rabarbratid, og akkurat nå smaker de nye stilkene aller best. Rabarbra er ikke så sunt i store mengder, men litt nå i høysesongen må en vel kunne unne seg
Jeg var på julebord med gamlejobben,. sammen med en ostekake fra Jordbærpikene. Den laget jeg imidlertid hjemme hos meg selv, og har du lyst å prøve, så får du oppskriften her
Oppskrift. tilslørte bondepiker. 23. 09. 2016 kl. 17. 45 i. Oppskrifter. 5 kommentarer. Temperaturen synker, vi våkner ofte til regn som pisker mot ruta og bladene begynner gradvis å skifte farge
Nå er det på høy tid med en oppskrift av det litt søtere slaget. Siden det nærmer seg høst og eplesesong ble det en versjon av tilslørte bondepiker til søndagsdessert
Tilslørte bondetupper (lavkarbo). 07. 10. 2017 kl. 16. 04 i. Lavkarbo desserter. 4 kommentarer. Hei. Den norske høsten byr på så mye godt, blant annet plommer som jeg idag har laget dagens dessert med
I vår oppvekst har søndag vært en dessertdag, og gode tradisjoner skal man ta vare på. Denne desserten krever litt tålmodighet (og litt større dessertglass enn det vi hadde), men man belønnes med smaken av sommer midt i november
Verdens deiligste dessert med verdens kuleste navn. -) I England har de noe lignende de kaller Trifle. Lag den gjerne en dag før du skal spise den, for den er aller best når den har fått stått en stund
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.