16 års
erfaring med styrketrening. Erfaring fra flere tusen timer som personlig trener. Konkurrende utøver i styrkeløft og konkurrert i Athletic Fitness. Utdanning
Innimellom så treffer man på en oppskrift som virkelig gjør kakebakerlivet verdt å leve. Kaken vil “sette” seg i kjøleskapet og den myke kjernen vil være med på å gjøre kaken saftig og god
Jeg er en “sucker” på gjærbakst, grove og fine rundstykker, men jeg ble positivt overrasket over hvor enkle, saftige og smakfulle disse cottage cheese rundstykkene var
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)Klikk for å e-poste dette til en venn(åpnes i en ny fane)Click to share on Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)Click to share on WhatsApp(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Tumblr(åpnes i en ny fane)
Stekes på midterste rille i ca. (Kredit og takk til Kari for oppskriften). 600 gram kokesjokolade (400 gram + 200 gram). Forvarm ovnen på 175 grader. Tilsett resten av den hakkede sjokoladen i røren (200 gram) og den smeltede fløte/ smørsjokoladen. Jeg kjøpte den rimeligste varianten på Rema 1000. Rosekake med sjokolade og bringebær 600 gram kokesjokolade (400 gram + 200 gram)
I dag er planen masse lek som vanlig, en tur ut i snøen, og film – jeg har kjøpt «den gode dinosaur» og er spent på om den faller i smak eller blir for skummel
Jeg lagde en utrolig god focaccia som var luftig og god på smak. ). Det jeg har gjort er å lage min egen vri på litt forskjellige oppskrifter som var på nettet
Varm smør på lav varme i en kjele, og ha sukker tilgjengelig. ). Sett kjelen tilbake på platen og la det stå der på svak varme, slik at sukkeret også smelter
Dette må være verdens enkleste kake. Ikke når du kan lage en super saftig, sunn og sukkerfri kake, helt fra bunnen, på bare 1-2-3. Da snakker jeg om disse små (170 gram) som du får kjøpt med strø i lokket. 2 skyrbeger med valgfritt mel (jeg brukte fullkorn hvete) 1/2 skyrbeger olje 1/2 skyrbeger sukrin/sukrin gold 1 ts bakepulver 3 egg Misk alt sammen og til sett 1 skyrbeger frosne bær. Stekes i en brødform på 180 grader i 45 minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.