Stor ildfast form, kutt fenikkeln i skiver, legg utover i forma. Det er viktig at grønnsaken skal få stå så lenge, slik at den blir glasert og smakene får tid til å utvikle seg
Nå derimot, har jeg gjenoppdagetdettebakverket, mest gjennom inspirasjon fra forskjellige tv-program der det er et mye brukt bakverk, men der er det jo og andre saker enn små svaner
Jeg forelsket meg helt i chimichurri etter å ha spist det mye påvår stamsted-restaurant i Estepona i Spania som serverer Argentinsk mat (og verdens beste biff
Det er bare å kutte opp grønnsaker, kjøtt eller hva du måtte ønske , krydre , helle på litt væske , så er det bare å finne på alt duhar lyst til i x antall timer og nårdu er ferdig med det så er middagen klar
I mangel av en italiensk storhusholdning er baksten utmerket å glede norsk familie og venner med, bruke som hyggelige vertinnegaver eller bare fryse ned for å få en kjapp gjenoppliving i vanlig komfyr nårdet måtte passe
Derfor håper jeg at du som leser Et kjøkken i Istanbul haroppdaget noe nytt i året som er gått. at duhar blitt bedre kjent med den rike matkulturen i Tyrkia – markedene, spesialforretningene, ingrediensene
Så har jeg bloggen- andre sosiale media som skal oppdateres, middag som skal forberedes, leilighet som burde ryddes og shines til datteren vårfår besøk i helga… and the list keeps going
Jg vet at mange foretrekker kalkun ( og jeg skal ikke komme å si at det er dumt valg), men viss duhar spist kalkun allerede kan gås være et morsomt alternativ
Før jeg gir dere en gave og ettilbakeblikk så må dere jo få litt mat. Det er ikke til å legge skjul på at fitness harbetydd mye for meg disse årene, men mat har alltid vært min store lidenskap – og det er her jeg ønsker å settefokuset mitt videre
Forventningen til hva året kan bringe henger i luften, optimisme, muligheter, gledene ved minnene om året som ligger bak, og spenningen ved det som ligger foran - alt er med på å gjøre begynnelsen pååret til noe helt spesielt
Ellers er det jo også midt i blinken når man er gått tomt for egg. Hvordan fårdu tak i det. Selv er jeg ikke veganer men det er jo helt toppers å ha en enkel erstatning til egg når man har vegangjester
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.