Vi skulle fly innenlands og reiste fra en bitteliten flyplass hvor "gaten" var to dører ut til selve rullebanen og man bare spaserte ut og fant flyet sitt
Vi ble invitert på middag til broren min og familien hans for en stund tilbake. Jeg har siden servert denne retten til forskjellige venner, og alle spør om de kan få oppskriften
Slik så den store bløtkaka ut fra starten. Så var det bare noen runder med knaing og kjevling, så var lokket klart og hele slekta ble innvolvert for å få det på plass
Følg med på at potetene ikke brennes og at steketiden kan variere ut i fra størrelsen på potetene. Stek en prøvekjøttbolle på stekepannen og smak til med mer krydder eller spe på med litt melk om du syns blandingen blir for sterk
Hell deigen ut på bordet og form til en stor bolle. Lørdagsloff med havregryn og gulrot, bakt i gryte. Brødet er ganske stort, jeg har bakt det i en normalt stor emaljert gryte
Sånn som nå dro vi på en liten tur som ikke var planlagt, ogjeg måtte bare legge det til side. De tørre ingrediensene jeg bruker i oppskriften fåes kjøpt på helsekostbutikker og rundt omkring på nettet
Filmklipp fra T-walken. - Jeg startet på konkurransediett mot NM, spiste allikevel litt iskrem, hadde joggeturer med Lill A, og lagde sitronmuffins og burgere i alle slags varianter
» I farta hadde det i stedet gått på automatgir, smør og sukker ble rørt hvitt for seg selv. «Jeg glemte helt at melet skulle vært rørt SAMMEN med smøret og sukkeret
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.