Alt røres sammen til en forholdsvis fast røre, og la den stå å svelle i ca. Inspirasjonen kommer også snikende på slike dager og det førte da til dagens sunne oppskrift på brød
(her finnes mye ok glutenfritt, bare pass på å ta litt ekstra olje i vannet, en klype salt og rør i pastaen til å begynne med så den ikke klumper seg, fortsett å rør litt av og til)
Denne omeletten er kjempe enkel, og blir perfekt stekt. Denne gangen brukte jeg pepperoni og sopp. Jeg har en kamerat som er kokk, og som stadig kommer med gode tips
Fortsätt vispa tills allt har blandat sig. Smöra fyra små formar som tål ugn. Crème brûlée med smak av kanel passar lika bra nu till dessert i adventstider som avslutning på självaste julafton
Til ca. Jeg har fått noen forespørsler på oppskrifter laget på glutenfritt mel man får tak i overalt, og nå har jeg laget en god oppskrift på pannekaker laget på Toro glutenfri fin kakemiks
Legg gjerne tilsiden noe av den grønne delen av purren. litt sprøstekt bacon i små biter eller revet ost til å strø på toppen dersom suppen serveres varm
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Den orginale vichyssoise stammer fra frankrike og serveres som oftest kald, men jeg velger å servere den varm – i hvert fall nå i den … Fortsett å lese →
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Til ca. Jeg har fått noen forespørsler på oppskrifter laget på glutenfritt mel man får tak i overalt, og nå har jeg laget en god oppskrift på vafler laget på Toro glutenfri fin kakemiks
Smuldre mel , smørklumper og salt sammen i en bolle til det får konsistens som brødsmuler. Kjevl ut deigen, og legg den i paiform smurt med smørDeigen skal nå forsteikes
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.