Oppskriften på bbq-sausen ligger under Tilbehør på bloggen min, eller sjekk ut bloggen til Jørn Hoel, Troffelhelt , hvor alle grilloppskiftene er Grillsjefen sin
Grønnkål er en bladgrønnsak i kålfamilien, forskjellen på grønnkål og "vanlige" kålsorter er at grønnkål ikke danner et hode slik vi ellers ser kål og den vokser oppover på en stor stilk med mange, krusete blader som går utover
Man kan servere det til masse forskjellige tilbehør egentlig, men vi lagde pulled chicken (altså man river det fra hverandre med gafler når den er ferdig) og spiste det med salat i hamburgerbrød
Ett godt tilbehørtil grillmaten er dette brødet. 4ss ketchup1-2ts worchestershire saus1-2ts sterk ajvar1-2ts HP saus1ts paprikapulver1/2ts chilipulver1/2ts cayennepepper (kan sløyfes)Bland alt sammen, tilsett gjerne litt olje hvis du syntes den blir for tykk. 400g hvetemel50g grov hvetemel1pakke tørrgjær1ts rosmarin1-2ts hakket soltørket tomat1ts havsalt1ts sukkervann til å binde deigenElt deigen med alle ingrediensene. 1-2ts worchestershire saus. 1-2ts sterk. 1-2ts HP saus. 1-2ts hakket soltørket tomat
- Den til høyre tror jeg er muskatgresskar. Den til venstre aner jeg ikke hva heter. Halloween er over, men jeg gir meg fortsatt ikke helt med dette gresskar-"prosjektet"
Dette har jeg hatt lyst til å lage lenge. Server ved å rive av kyllingkjøttet i biter og legg på brød med salat, frisk koriander og topp med hvitløk- og BBQ dressing
Ha oljen i en tykkbunnet kjele og varm opp til middels -> høy temperaur. Du kan jo selvfølgelig lage denne retten på en mer lettvint måte enn det jeg har gjort her ved å kjøpe ferdig tortilla lefser og ferdig barbecue saus, men min mening er at hjemmelaget ALLTID er best
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
-DI dag tidlig ble det en spinning time - det var deilig når jeg var ferdig. Litt mer tilettertanke. Ellers så har det blitt endel lavkarbo brød med røkt laks til frokost denne uka
-DI dag tidlig ble det en spinning time - det var deilig når jeg var ferdig. Litt mer tilettertanke. Ellers så har det blitt endel lavkarbo brød med røkt laks til frokost denne uka
Make the ganache, the recipe you can find her. (250 g) dark chocolate (55-60% cocoa solids). ½ cup (60 g) all-purpose flour. _0451-1. _0455-1. Put the cream in the freezer for 15 -20 minuttes before you make the cheesecake. In the mean-time add the gelatine leaves in a dish of cold water, and leave to soak and soften for 5 minutes. (you can leave this out if you can’t use gelatin, but you than need to freeze the cheesecake 3 hours before you refrigerate it overnight). Add cream cheese, sugar, vanilla paste, to a mixing bowl and beat with a whisk attachment on High speed until smooth and there are no lumps, around 5 minutes. Pour in the cold cream and continue whipping until the mix thickens about 5 minuttes more
Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)Klikk for å e-poste dette til en venn(åpnes i en ny fane)Click to share on Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)Click to share on WhatsApp(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Tumblr(åpnes i en ny fane)
Legg biffene til side for å la det hvile. (c) Can Stock Photo / paulbinet. Skjær opp løken i skiver som du har i steikesjyen etter kjøttet, varm løken opp på svak varme til den er bløt og blank
Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Produktet fås blant annet kjøpt i Meny-butikkene og i en rekke andre av de store matvarekjedene som fører amerikanske produkter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.