Til kaken. Den som har kaken alle snakker om. Til kremen. Begynn med kaken ta kaffen i en gryte og visp inn kakaoen gi det et lite oppkok(pass på å ikke bruke for høy varme da blir kakaoen bitter) sett blandingen tilside for avkjøling
Tortillalefser (store). Fjern kalkunen fra panna og stek løk og hvitløk til løken blir blank. Gi det et lite oppkok før du tilsetter litt fløte for å få blandingen litt mer kremete
Italiensk "Gelato alla vaniglia" kalles også av og til for "Gelato di crèma". Blandingen varmes til den tykner såpass at sausen legger seg bak på skjeen som et tynt lag
Tilhører du den yngre garde bør du i alle fall også prøve denne. La tankene gå tilbaketil tidligere tider og server denne deilige fruktgrøten til familien
God frokost til late gutter,eller god kveldsmat med varm kakao til. Ha alt i kjøkkenmaskinen,hold igjen litt på hvetemelet,la maskinen gå minst 8 minutter,til deigen samler seg og "løsner" fra bollen. Nå kan du sette deigen til heving, 1/2 - 1 time,alt etter hvor god tid du har. Stek rundstykkene ca 15 minutter på 225*Ha gjerne ovnen på 240* når du setter inn baksten,skru så ned til 225*
Jeg elsker disse få dagene, hvor forventningene feier over meg og det er så mye å se frem til. Ha alle ingrediensene i en liten kjele og kok opp på lav varme
Tilbredninstid. Tenk først og fremst og tilpassetil egen smak og behag. Det viktigste for å få til den gode smaken er å følge rekkefølgen og være tålmodig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.