Thailandsk gul curry med Prik Naam Plah
Mat og Reiser
Mat og Reiser
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 kyllingfiléter
  • 3-4 ss solsikkeolje eller annen nøytral olje
  • 1 neve sukkererter
  • 1/2 squash
  • 1-2 chili uten frø
  • 1/2 løk 3 vårløk 3 gulrøtter 3-4 ringer av rød, søt paprika
  • 4 ss gul currypasta
  • 1 1/2 ss rørsukker
  • 1 boks kokosmelk
  • 1 dl kyllingfond (eller buljongterning)
  • 2 ss limesaft
  • 4 ss fishsauce
  • 3 ss oystersauce
  • 1 neve frisk koriander
  • 1 neve thaibasilikum (ikke det samme som norsk basilikum)
  • 1 ss knuste, tørkede kaffir limeblader
  • Salt og pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.