- Serveres med en god salat og kokt naturris. Nå kan vegetarianere og de som elsker sterk mat juble, for her kommer det en kjempegod oppskrift på indisk karri
på bildet er sausen servert med kokte poteter og karripanert torsk. smelt smøret i en kasserolle, la så eple,karri, sjalottløk og hvitløk putre litt til eplet begynner og bli mykt
Naboen var en tur innom men fikk ikke helt med meg hva han pratet om. KYLLING KARRI. Så ja per i dag nøler jeg ikke med å gå opp på dosen av medisiner fordi jeg kjenner at det fungerer
Krydre så med kayennepepper, salt og pepper. 1 pastinakk1 gulrot1 paprika1 løk1 squashca 1 dl røde linser1 grønnsaksbuljongterning1 ss karri1 klype kajennepepper1-2 bokser med kokosmelk (gjerne en lett, eller blande ut med vann)1 ss olivenolje til stekingSkjær grønnsakene i biter - squashen kan du raspe i strimler med ostehøvel om du vil
Tilsett hermetiske tomater og eplejuice i panna med kyllingbitene. Ha olje, kyllingbiter, løk og karri i en stekepanne og stek på middels sterk varme til løken er blank
Denne karrien ble jeg inspirert til å lage gjennom bloggen "Mat på bordet", og selv om jeg fortsatt har en del å gå på når det kommer til matfotografering sammenlignet med Ina, tror jeg at jeg klarte å fange smakene på en god måte
Fikk så lyst på noe medkarri, og dermed skred kjerringa til verks. Mye av disse påståtte helseeffektene stammer fra folkemedisinsk bruk og erfaring, celleforsøk, dyreforsøk og enkelte human forsøk
Har du ikke kylling kan du bytte ut med svin, scampi, kamskjell eller hva du ønsker. Red Curry pasten er sterk, begynn med 1 ss og tilsett mer om du vil. Jeg brukte ½ blomkål, 2 stk rød søt paprika, 1/6 purre, 4 stk vårløk og 2 gulrøtter Step 1Kok Jasmine risStep 2Kutt kyllingen i biter og fres de i olje til de har fått en fin lysbrun farge, bruk gjerne en wok panne eller en stekepanneStep 3Fres så hakket hvitløk og red curry sammen med kyllingen i 30 sekunder på middelsvarmeStep 4Tilsett grønnsaker og resten av det som står over bortsett fra Maizena La det småkoke til grønsakene er nesten gjennomkokt. Step 5Smak til med mer fishsaus, lime / sitronsaft om du ønsker detJevn så med Maizena, jeg gjorde ikke det for jeg liker at den er litt tynnServer med kokt ris
Et godt alternativ har vært glass medkarri pasta innkjøpt i 'innvandre butikker'. -) Så da måtte vi selvsagt få retten prøvd ut med en eneste gang i det nye året
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.