Jeg teste 3 dagers Detox. Tue, 29 Mar 2016 16. 00. 00 GMT. - kl. 18. (0) Kommentarer. Det er ikke mange blogger jeg følger, men en jeg alltid tar meg tid til å titte innom er Helene Raghild´s
Etter å ha strikka disse her mye smalere og tilpassa premature føtter for et par-tre år siden, måtte jeg jo se om ideen min virkelig fungerte i større størrelser
Derfor er det gul risotto, bedre kjent som Gulrotrisotto, som er tingenGulrotrisottoCa 1 liter med grønnsakskraft eller buljong4 gulrøtter, helst nye, i biter13/4 dl med hvitvin, eller grønnsakskraft50 g smør1 liten løk, hakket350 g risottoris50 g revet emmentaler eller sveitserost2 ss fløteSalt og pepperKok opp kraften i en kjele
Nå er det på høy tid med en titt på noen de nye produktene. Hei hopp. Riktig god Tirsdag. Jeg bestiller pakker på Iherb hele tiden, mye oftere enn jeg får vist frem godsakene her
Speltlompepizza er herved kåret til min nye favorittpizza. Noen som har smakt dette. Det tok svært kort tid å gjøre i stand og jeg innrømmer at jeg også måtte ha det til middag dagen når jeg først prøvde dette
Her har du en oppskrift hentet fra Opplysningskontoret for brød og korn. Opplysningskontoret for brød og korn Her har du en oppskrift hentet fra Opplysningskontoret for brød og korn
nærmere bestemt det nye produktet "Softisbase" fra TINE. I tillegg var jeg nok litt utålmodig da jeg skulle vente på at isen skulle smelte, den kunne nok stått litt lenger i romtemperatur og fått en enda tydeligere softiskonsistens
Planleggingen startet for en god stund siden og menyen var bestemt for flere uker siden. Kyllingen stekes først på sterk varme i en stekepanne i olje og smør, slik at den får en fin stekeskorpe, før den legges i et ildfast fat og stekes i ovnen ved 180 grader C til kjernetemperaturen er ca 72 grader
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.