Sammen med dipp-saus smaker dette helt fantastisk. Vietnamesiske vårruller i supertynt rispapir,uten steking kan disse lett anbefales om du er ute etter noe skikkelig sunt og godt
Maten i Vietnam er inspirert av både fransk og kinesisk kjøkken. Se oppskrift på Chili- og peanøttdip. Vietnam blir ofte omtalt som urtenes hjemland, og har utviklet ensæregen og imponerende kokekunst
Denneretten er en sabotasje mot å bruke kyllingfileter uten skinn. Ja, jeg er rett og slett litt lei av å bruke rene og pene kyllingfileter og synes de er blitt kjedelige å bruke for tiden
Retten er inspirert av min blogg-kollega Ina som står bak Mat på bordet. -). Dette er en sånn rett som du kan lage når du egentlig ikke har noe mat i kjøleskapet, fordi du kan bruke nesten hva som helst
-s. Varmen er tilbake, og det er mange av oss som foretrekker lett mat i disse dager. Dagens oppskrift på thailandsk nudelsalat med sprøstekt and er frisk og god, smaker fantastisk og er laget på drøye halvtimen
En gang for mange år siden smakte jeg tofu for første gang, og da bestemte jeg meg. Jeg synes ikke tofu smakte noe godt i det hele tatt, og hvorfor skal en spise noe en ikke liker
Skal man lage dennesuppen på «ekte» vis koker man først kraft på kjøttet du skal bruke i suppen, men ved å jukse litt og bruke kraft eller fond man har fra før så slipper man å bruke noen timer på det først
Vietnamesiske vårruller etter BentStiansen. Matfagklassen på skolen min hadde laget vårruller, og læreren deres skrøt av hvor flinke de var og hvor gode vårrullene var
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.